Nieuws

Examens en Corona regels

Bij de planning van muziekexamens moeten wij steeds de actuele regelgeving met betrekking tot Corona volgen. Omdat de regeltjes vaak veranderen is het mogelijk dat geplande examens op het laatste moment niet doorgaan, of de locatie van het examen verandert. We zullen daarom de roosters zo laat mogelijk versturen, en het is mogelijk dat er vlak voor het examen nog wijzigingen volgen. Daarom raden wij u aan uw mail te blijven controleren op eventuele updates.

Ook is het mogelijk dat we examenplaatsen clusteren indien we daartoe genoodzaakt zijn. We proberen dit zoveel mogelijk te beperken. Het doel is zoveel mogelijk kandidaten de kans geven aan het examen deel te nemen, maar natuurlijk moet dit wel op een (Corona) veilige manier plaats kunnen vinden.

Nieuwe inschrijf omgeving

Vanaf januari 2022 gebruiken we een nieuwe omgeving om in te schrijven, een handleiding kunt u hier downloaden. Indien u ondanks het gebruik van de handleiding problemen hebt kunt u altijd contact met ons opnemen, bij voorkeur via de mail, info@muziekexamensbrabant.nl